Mijn goede voornemens voor 2017

Allereerst wens ik jullie een

gelukkig-nieuwjaar

Ik zal jullie niet lastig vallen met mijn verhaal dat 2016 voorbij gevlogen is, dat ik op allerlei gebieden van alles meegemaakt heb (afstuderen, baan vinden, huis kopen), nee ik zal jullie verblijden met mijn goede voornemens voor 2017!

in 2017 wil ik…

… meer achter de naaimachine zitten in plaats van het internet rondstruinen voor goede ideeën. Ik heb een pinterestboard vol staan met allerlei projecten die ik wil uitvoeren, dat ga ik nu maar eens waarmaken.

… meer zelfgemaakte kleding dragen. Als ik meer kleding ga maken, zou dit goede voornemen ook niet zo’n probleem moeten zijn.

… meer bloggen. Als ik meer kleding maak, kan ik natuurlijk ook meer bloggen 😀

… minder patroonbladen kopen. Ik heb heel veel patroonbladen zoals Burda, Knipmode en La Maison Victor ongebruikt in de kast liggen. Dat is zo zonde!

 … mijn stoffenvoorraad verminderen.

Nou dat valt best mee toch?!

Ik ben al met een van mijn goede voornemens bezig. Ik heb mezelf op de facebookgroep Zelfkledingmaken uitgedaagd om in januari mee te doen aan de Use What you Have uitdaging. Kortom, geen nieuwe stoffen kopen en naaien met stoffen uit de voorraad. Binnenkort is het eerste resultaat op mijn blog te zien 😀

Een gedachte over “Mijn goede voornemens voor 2017

  1. Mooi dat je die voornemens hebt zo in je drukke leven.
    Heel veel succes gewenst en ik ben zeer benieuwd naar je nieuwe creaties.
    Laat maar zien , ik volg je met veel plezier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *