Lazy London: Urban Style by Eva Maria

Eindelijk is het zover: twee kledingstukken voor manlief! Ik heb voor de Lazy London gekozen uit het boek Urban style by Eva Maria.

Ik heb het patroon ingekort en er een korte broek met omslag aan de pijpen van gemaakt. De zakdelen en de tailleband heb ik van de “verkeerde” kant van de stof gemaakt. De stof is een soort breisel dat ik gekocht heb bij de stoffenloods  in Beverwijk heb gekocht. Omdat manlief erg tevreden was heb ik meteen nog een Lazy London gemaakt.

Deze Lazy London nummer 2 heb ik van dikke tricot gemaakt. De zakken heb ik op verzoek wat langer gemaakt, zodat de mobiele telefoon erin past. Om het model niet zo joggingbroek-achtig te maken heb ik de zakken en de tailleband van spijkerstof gemaakt. Dat heeft wel een klein nadeel..

Ik was even vergeten dat spijkerstof niet rekt, dus mijn tailleband is te krap ten opzichte van de taille-omtrek van de broek. Gevolg: plooien aan de bovenkant van de broek. Gelukkig valt het t-shirt eroverheen.

 

4 gedachten over “Lazy London: Urban Style by Eva Maria

  1. Jullie kunnen zo op vakantie.
    Kevin zal er goed in uit zien. Mooi gekozen patroon , bijpassende bloes is , zo opgevouwen , niet helemaal goed zichtbaar. Je presentatie ziet er overigens heel leuk uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *