Let’s Sti(c)k Together: Fifa World Cup 2018

Toen in april het nieuwe thema (Fifa World Cup 2018) voor de Let’s Sti(c)k Together uitdaging bekend werd, had ik spontaan allerlei ideeën voor babygerief.

Ik had allerlei wilde tactieken om onze aanstaande kleine spruit in een Nederlands leeuwenpakje te hijsen, maar komt tijd(gebrek) komt raad. Het moest dus iets anders worden.

Aangezien het WK in Rusland gehouden wordt, kwam al snel mijn reserve tactiek aan bod. Misschien iets met Russische klederdracht?

russische klederdracht

U snapt het al.. eind mei beviel ik van een zoon..  Een jongen in deze klederdracht, daar kon ik vast niet mee scoren.

Dan toch maar deels terug naar mijn oorspronkelijke tactiek. Ondanks dat Nederland zich niet heeft gekwalificeerd voor de World Cup 2018, kwam ik op de gedachte om een shirt te maken met de Nederlandse kleuren.

Sam t-shirt La Maison Victor

En wat zou een Nederlands voetbalshirt zijn, zonder de Nederlandse Leeuw?!

Ik gebruikte het patroon van het Sam shirt van La Maison Victor en ging aan de slag. Gelukkig kreeg ik vanwege de vele wisselingen nog wat reservetijd, en kwam eindelijk het doel in zicht…

U moet mij maar op mijn woord geloven dat het Sam shirt voor deze Fifa World Cup 2018 onze kleine voetbalfan goed staat, hij geniet namelijk even van de rustpauze.

Benieuwd wat de andere toppers maakten? Neem dan gauw bij een van deze spelers een kijkje!

FlaflinkoGezien bij JustineGirlsinuniformblogSewing à la CarteLarthFrullemiekeStokstaartje doet het zoAdivastyleMa’am Musketier – BlogrevolutionMarieke FalderiekeTwo OwlettesKreAtrienMade for InkaSewBelOOYAmadeViTessBlogliesje

18 gedachten over “Let’s Sti(c)k Together: Fifa World Cup 2018

  1. In dit pakje zouden de Nederlanders gerust mogen meespelen op het WK. Eind mei bevallen en nu al tijd om achter de naaimachine te zitten … chapeau!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *