Linden sweater 2

Toen ik laatst (nog voor mijn opruimactie) deze stof tegen kwam, zag ik daar meteen een Linden sweater  voor mijn zus in. Ik heb een fotootje gemaakt en geappt, en gelukkig was mijn zus het met me eens. Maar toen bleef de stof op de stapel liggen, tot… NU

P1000851

want…

ik heb een lockmachine gekocht, de Janome 644D, en die wilde ik graag uitproberen. De trui is goed gelukt, het locken ging zo goed als foutloos in tegenstelling tot een ander project dat ik dan ook niet durf te vertonen..

P1000853

hier kun je de netjes gelockte naad zien, met een labeltje dat ik van De Sint had gekregen.

Kortom, UWYH project 3 is af.

De stand = nog 7 te gaan..

3 gedachten over “Linden sweater 2

  1. Wow, daar zal je zus wel heel blij mee zijn. Wat een super mooi stofje Lisette. Echt prachtig.
    En leuk dat je nog steeds voornemens bent om 10 kledingstukken uit eigen voorraad te maken.

    Ik ben heel even afgeweken, maar ik pak die uitdaging ook weer op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *