Me-Made-May ’16 challenge

for English scroll down

Onlangs kwam ik op de blog van Emerald Erin de Me-Made-May ’16 challenge tegen. Dat lijkt me echt iets voor mij: gedurende de maand mei 2016 zelfgemaakte kleding dragen.

A little while ago I saw the Me-Made-May ’16 challenge on Emerald Erins blog. This challenge fits me perfect: wearing handmade clothing during the month of May. 

mmmay16final

Mijn uitdaging

Ik stel mezelf voor de volgende uitdaging: iedere dag iets zelfgemaakts dragen en twee kledingstukken maken in mei. Voordat ik met mijn blog startte heb ik al best een aantal kledingstukken gemaakt. Vooral zomerkleding eigenlijk, dus ik hoop wel dat het weer een beetje meewerkt..

Een andere uitdaging die met de Me-Made-May ’16 challenge gepaard gaat voor mij, is het schrijven in het Engels. Ik ga mijn best doen, maar mijn Engels is niet heel goed, dus dat wordt nog spannend..

My challenge

I will wear one item every day and I will try to make two pieces this month. Before I started with my blog, I have made a couple of pieces. Most of them are for summer, so I hope the weather will be fine. 

Another challenge for me will be writing in English. I will do my best, but my English isn’t that good, so maybe this will be the biggest challenge.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *