Mijn eigen Van Gogh rokje

Toen ik in de knipmode deze kledingstukken zag, wist ik het meteen. Hoe geweldig is dat wel niet, een Van Gogh rokje. Dat wil ik ook!!

Ik ben wel een beetje een Van Gogh fan, dus ik bestelde meteen de stof, maar bij aankomst bleek dat ik tricot had besteld, terwijl er in de knipmode stretch-katoen wordt gebruikt. Ik kon dus niet een-op-een het patroon overnemen, en moest op zoek naar een ander patroon. Tricot rokjes vind ik echter altijd een beetje lastig om te maken. Want je weet toch nooit precies hoe het model dan valt, althans daar heb ik altijd een beetje last van.

Ik koos uiteindelijk, na lang wikken en wegen, een patroon uit de Fashion Trends 9.

Van Gogh rokje

Het rokje is heel anders geworden dan het voorbeeld in de knipmode, daar is veel meer stof te zien. Bij mij neemt het bootje mijn halve voorkant in beslag. Ik weet ook nog niet helemaal of ik er nou tevreden over ben. Wat denken jullie? Geslaagd of toch beter een ander model volgende keer?

2 gedachten over “Mijn eigen Van Gogh rokje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *