Sweater voor het neefje

Tot voor kort geleden zat mijn zus ook regelmatig achter de naaimachine. Omdat ze het nu erg druk heeft kreeg ik alle stoffen die ze nog had. Hier zaten grote, maar ook kleine lapjes tussen. Zo ook een kleine stukje donkergroene sweaterstof.

Voor een andere sweater was ik laatst voor boordstof bij Chellebel. Zij had nog een stukje oranje boordstof over dat aan een kant een gat had, dat kon ik zo meekrijgen. En toen zag ik bij haar ook deze leuke vosjesstof. De oranje knoopjes haalde ik uit mijn voorraad knopen. Kortom de sweater voor mijn neefje was zo goed als compleet.

P1000798

Het is de trui uit Stof voor durf het zelvers 2. Ik maakte volgens de beschrijving in het boek de bovenpanden bij de schouders 3 cm langer, zodat ze mooi over elkaar zouden vallen. Voor de voorkant maakte ik zelf paspelband volgens de beschrijving die in het boek staat. Aan de achterkant zit geen paspelband, dat leek me niet zo fijn zitten.

P1000800

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5 gedachten over “Sweater voor het neefje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *