Tankinibroekjes: Pin it & make it 3

Soms lijkt het wel alsof ik enorm achterloop. Nu ook weer, een tijd geleden had de lingeriewinkel om de hoek uitverkoop. Ik tikte twee tankinitopjes op de kop voor heel weinig geld. Aanvankelijk was het idee om van een van de twee het broekje te maken. Maar mijn zus wilde ook wel zo’n topje, dus zou ik twee effen broekjes maken. Nou is het nu niet bepaald tankini-tijd, maar ik heb ze toch maar gemaakt.

Links zie je het donkerblauwe broekje voor mijn zus, naar het patroon van de droomfabriek. Ik heb aan de bovenkant 2,5 cm naad aangeknipt zodat ik het elastiek aan de bovenrand kon stikken en naar binnen vouwen. Het eerste broekje doet mee met de pinterest-actie “pinit&makeit”, nu heb ik drie keer meegedaan.

P1000874P1000877

Rechts zie je het lavendelkleurige broekje dat ik voor mezelf heb gemaakt. Hiervoor heb ik het patroon van de pocketboxer van Merckwaerdigh gebruikt. Ik heb de pijpjes een beetje aangepast. Ik vind het mooier als ze eindigen in die “plooi” tussen je benen en heupen, daarom heb ik het broekje wat korter gemaakt. Het broekje heeft geen pocket.

4 gedachten over “Tankinibroekjes: Pin it & make it 3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *